Bell Schedules

Memorial 9th Grade Academy We have a Block Schedule which consists of A-Day and B-Day. A-Day includes periods 1, 2, 3, 4, and B-Day includes periods 5, 6, 7, 8.
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:00 AM 7:25 AM 25 min
Transition 7:25 AM 7:30 AM 5 min
Periods 1/5 7:30 AM 9:05 AM 95 min
Announcements 7:30 AM 7:35 AM 5 min
Transition 9:05 AM 9:10 AM 5 min
Periods 2/6 9:10 AM 10:40 AM 90 min
Transition 10:40 AM 10:45 AM 5 min
Periods 3/7 10:45 AM 12:55 PM 130 min
A-Lunch Transition to CAFE 10:50 AM 10:55 AM 5 min
A-Lunch 10:55 AM 11:25 AM 30 min
A-Lunch Transition back to 3/7 11:25 AM 11:30 AM 5 min
B-Lunch Transition to CAFE 11:30 AM 11:35 AM 5 min
B-Lunch 11:35 AM 12:05 PM 30 min
B-Lunch Transition back to 3/7 12:05 PM 12:10 PM 5 min
Transition to 4/8 12:55 PM 1:00 PM 5 min
Periods 4/8 1:00 PM 2:30 PM 90 min
Titan Scholar Time 2:30 PM 3:00 PM 30 min